Atraccions amb vistes panoràmiques

 

Gaudeix de les atraccions més emblemàtiques del Tibidabo des del punt més alt de Barcelona i contempla les millors vistes de la ciutat. 


Consulta les tarifes dels passis

Consulta la secció de restaurants

Giradabo amb vistes de Barcelona

Giradabo
 

Admira Barcelona des de la roda panoràmica

Aquesta roda panoràmica, inaugurada al 2014, està situada al nivell més alt de la muntanya i t'anlairarà fins als núvols per gaudir d'unes increïbles vistes de Barcelona i els seus voltants. Disposa d'una cistella adaptada totalment per a persones amb mobilitat reduïda. Amb la seva il·luminació led es creen figures espectaculars i efectes de moviment que fan que les nits al Tibidabo siguin màgiques.


Restriccions d’alçada:

Podeu pujar-hi: + 130 cm

Podeu pujar-hi només acompanyats: 95 - 130 cm

Talaia

Talaia


El punt més alt de la ciutat

Des de 1921, la Talaia ofereix una panoràmica 360º de la ciutat, a 550 metres sobre el nivell del mar. Un autèntic balcó de Barcelona des d'on podreu divisar les millors vistes de la ciutat, el mar i l'entorn natural de la serra de Collserola.


Restriccions d’alçada:

Podeu pujar-hi: + 120 cm

Podeu pujar-hi només acompanyats: 80 - 120 cm

L'avió

Avió 

 

Sobrevolant Barcelona des de 1928

L'atracció més emblemàtica del Parc i el primer simulador de vol de la història i rèplica del primer avió que va fer el vol Barcelona - Madrid al 1927 està impulsat per la seva pròpia hèlix i a l'interior conserva elements originals, com l'estació radiotelefònica de 1933. 


Restriccions d’alçada:

Podeu pujar-hi: + 120 cm

Podeu pujar-hi només acompanyats: 0 - 120 cm

Carrusel

Carrusel


Un carroussel d'època que et transporta a un món de fantasia

Inaugurat al 1989 i situat a l'entrada del Parc, el Carrusel és una de les atraccions clàssiques del Tibidabo. Un viatge de conte entre cavalls i carrosses màgiques en una estructura plena d'encant, amb pintures fetes a mà, música i llum.
 

Restriccions d’alçada:

Podeu pujar-hi: + 90 cm

Podeu pujar-hi només acompanyats: 0 - 90 cm

Museu d'autòmats

Museu d'autòmats
 

Un museu únic reconegut mundialment

Col·lecció d'autòmats, maquetes i jocs recreatius amb més de 40 peces originals des de finals del s.XIX fins al s.XX i representatives de diferents tradicions culturals; una autèntica joia inclosa al Catàleg de Museus de Barcelona.


Restriccions d’alçada:

Podeu pujar-hi: + 90 cm

Podeu pujar-hi només acompanyats: 0 - 90 cm